top of page

Als je aangemeld bent hoe verder.

6 weken voor de bevalling neem ik contact met je op voor de intake en bespreek dan gelijk jullie wensen en persoonlijke omstandigheden. Wanneer je kiest voor een thuisbevalling dan kom ik de bevallingsassistentie verlenen en kom ik aansluitend de hele week de kraamzorg verzorgen. Wanneer je naar het ziekenhuis gaat om te bevallen wordt het overgenomen door het verplegend personeel, bij ontslag van het ziekenhuis bellen jullie mij zijn jullie voor 16 uur thuis kom ik nog langs voor een poli opvang deze duurt 2 uur , mocht dit later zijn dan 16 uur wordt je telefonisch door mij geholpen en zien jullie mij de volgende dag.

Je krijgt gegarandeerd alle uren waar je vanuit je verzekering recht op hebt 49 uur Indien noodzakelijk kan er verlengde kraamzorg worden aangevraagd voor een 9e en 10e dag.

De uren worden bepaald aan de hand van het Landelijk Indicatie Protocol (LIP).

Je krijgt gedurende de gehele kraamperiode 8 dagen geen wisseling van kraamverzorgende. Ook wanneer je volgens je aanvullende verzekering in aanmerking komt voor extra uren luxe kraamzorg of, indien noodzakelijk, voor verlengde kraamzorg en dat is uniek!

bottom of page