top of page

Hoe ziet de kraamweek eruit

Kraamzorg is bedoeld om moeder en kind een goede start te geven in een hele bijzondere levensfase. De kraamperiode is er niet alleen om te herstellen, maar ook om te genieten van de baby en te wennen aan de nieuwe gezinssituatie. Mijn taak is vooral het intensief begeleiden en verzorgen van moeder en kind.

Tevens is het mijn taak om de gezondheid van moeder en kind goed in de gaten te houden en ben ik jullie vraagbaak in deze nieuwe onwennige periode.

Ook zal ik enkele huishoudelijke- en gezinsverzorgingstaken op mij nemen zoals het zorgen voor een frisgewassen schoon bed, het verzorgen van de was en de lunch en het schoonhouden van het sanitair, Als er kleine boodschappen gedaan moeten worden kan ik dit ook doen, mocht er ruimte over zijn kan ik ook voor het diner zorgen. Alles wat ik hierboven genoemd heb geldt steeds dat jullie eigen wensen voorop staan.

Het allerbelangrijkste is dat jij en je gezin zich prettig en ontspannen voelen.

Ik vind het belangrijk dat jij en je gezin straks uitgerust en met een goed gevoel kunnen terugkijken op een leerzame en waardevolle kraamtijd. Daarom bied ik de maximaal geïndiceerde zorg aan, dan is er bovendien ook nog tijd om te genieten van alle gezelligheden rondom de kraamtijd. De uren worden bepaald aan de hand van het Landelijk Indicatie Protocol (LIP)

Onze Edsilia was ook erg tevreden:

 Mmmmm Vrouw! "WE MISS YOU" Ik hoef het niet lang te maken, want daar is je pagina te klein voor, teveel complimenten ! Wat was het fijn om zo'n vrouw als jij als kraamhulp te hebben, niet alleen ik maar mijn man, onze dochtertjes, mijn vriendinnen, moeder en schoonmoeder waren ook blij met jouw! Heerlijk om iemand tegen te komen die haar werk met passie uitoefent! Ons dank is groot! Veel liefs Fam: Rombley-Oosterhuis :))

bottom of page