top of page

Renée, Tigon, Willem & Mabel-Anna geplaatst op aug 1, 2021 15:14 PM

Lieve Christien, jij geeft één en al liefde! Vanaf de allereerste minuut bij ons voelde je als familie. Ik ben zo dankbaar dat jij onze steun was de afgelopen periode. Je betrokkenheid naar onze oudste en je liefde naar kleine Mabel-Anna. Ik vertrouwde je blind. Ik heb op de laatste dag zoveel gehuild dat je wegging, het was echt een feestje om jouw in huis te hebben. En wat kan je koken!!!! ❤️ We missen je!!!  

Emilie en Michiel Admiraal geplaatst op sept 9, 2021 18:05 PM

Wij hebben dankzij Christien zeer fijne herinneringen aan onze kraamweek van onze eerste dochter Julie (okt '19) en waren dan ook heel blij dat ze weer bij ons tweede meisje Sophie kwam kramen (juli '21). Chris is het zonnetje in huis. Positief en vrolijk, super goed met de baby en voelt echt aan wat je als nieuwe moeder maar ook nieuwe vader nodig hebt. Van even de baby overnemen zodat je kunt rusten tot het huis schoonmaken, opruimen en heerlijk koken, tot kraambezoek verzorgen, ze helpt je er letterlijk en figuurlijk door heen. Ze blijft langer als dat nodig is, en korter als ze ziet dat het goed gaat. Dat voelt heel prettig en betrokken, ze is er echt voor je. Met name de borstvoeding op gang helpen is Chris een ster in. Christien gaf ons als nieuwe ouders veel zelfvertrouwen en kennis. Ze is een zeer bekwame kraamverzorgster, die werkt met passie en toewijding, en heeft een sprankelende persoonlijkheid, de beste hulp die je je kunt wensen. Zo goed dat je zou willen dat ze langer bleef en je eigenlijk niet zonder haar kan. En dat ze weer komt kramen, als je nog een kindje krijgt. Lieve Chris, super bedankt nogmaals voor jouw goede zorgen en hele dikke knuffel. 

Damiano, Jhené en Laura geplaatst op sept 9, 2021 14:05 PM

Lieve Christien,

Bedankt voor deze geweldige leerzame kraamweek. We konden ons geen betere kraamzorg wensen! Ons dochtertje binnen een week al boven haar geboortegewicht allemaal dankzij uw hulp! Ook werden we in de watten gelegd met huishoudelijke taken en heeft u heerlijk voor ons gekookt.

Kon u maar voor altijd bij ons blijven!

Super bedankt lieve Christien!

Miriam en Steven Schet​ geplaatst op sept 14, 2021 01:19 AM

Dank je wel voor deze fantastische week!

Je bent de kraamverzorgende in het gezin van onze zoon, tevens zijn wij familie van elkaar én ben je onze zus 'in Christus'.

Het is de Here Die jou aangesteld en toegerust heeft om te staan aan de start van pasgeboren, nieuwe levens.

Hij heeft je geroepen voor Zijn eer en glorie en geeft Zijn overvloedige zegen aan het werk van jouw hand, Amen.

Wat vond ik het een goede ervaring Chris, om jou nu eens 'beroepsmatig' in actie te zien!

Liefdevol, enthousiast, opgewekt, professioneel, (borstvoeding)deskundig, planmatig, alert, heldere uitleg, de theorie en praktijk gaan hand in hand, improviserend, duizendpoot, geweldige kokkin! We zijn zeer gezegend en hebben genoten van de kraamweek van ons eerste kleinkind.

Onze kleindochter en haar ouders hebben topklasse-zorg van jou mogen ontvangen. Onze dankbaarheid is groot.

Juriaan, Rosalinde en de drie kleine jongens geplaatst op sept 14, 2021 13:41 PM

Lieve Christien, je hebt ons drie keer super fijn begeleid tijdens onze kraamweken. Je doet je werk met zo veel passie en liefde, hierdoor straal je veel vertrouwen en rust uit. We zijn je enorm dankbaar voor je goede hulp en fijne aanwezigheid! Je hebt je steeds goed weten aan te passen aan onze behoeftes waardoor we drie keer een hele fijne start hebben gehad. Je professionele hulp bij de borstvoeding, heerlijke roti en hoe je het hele huis continue schoon houdt. Zelfs ik als verloskundige, die dacht al ervaren te zijn, heb veel van je geleerd over borstvoeding en de eerste periode dat je moeder wordt. Heel veel dank hiervoor. 

Miriam, Thomas + kids geplaatst op Nov 21, 2019 6:18 PM

Lieve Christien, Je bent een dijk van een kraamhulp! Het voelde goed en vertrouwd vanaf moment een. Door jouw positieve energie, professionele hulp, liefdevolle steun en begeleiding (bij de borstvoeding), gezellige momenten, fijne gesprekken en lekkere kookkunsten hebben wij echt op die zogenaamde wolk gezeten :) Wij kunnen ons geen betere kraamzorg wensen, wat een wereld van verschil ook met de kraamzorg voor ons eerste kindje!!

Adriaan, Leonie, Guus en Koen (en die gekke hond Vino) geplaatst op Apr 19, 2019 4:52 PM

Lieve Christien, 11 weken geleden stapte jij ons huis binnen, vanaf het eerste moment voelde het goed en leek het of wij elkaar al jaren kende. Dankbaar zijn we voor alles wat je voor ons betekent hebt. Van de verzorging van onze kindjes tot de verzorging van ons. Je hebt ons zeer professioneel begeleid en met ontzettend veel liefde. En je hebt ons ontzettend verwend met al je heerlijke maaltijden. We zijn ontzettend van je gaan houden in die korte tijd. De liefde en passie die jij hebt voor dit werk zijn van ontelbare waarde. We zijn blij dat onze beide kindjes dat beetje moederliefde van jou mochten meekrijgen. Onze Koen heeft mede door jou een fantastische start gehad. We zullen je nooit vergeten en we hebben je in ons hart gesloten. Liefs, Adriaan, Leonie, Guus en Koen

Jan en Dieuwertje geplaatst op Apr 19, 2019 2:39 PM

Lieve Chris, gisteren hebben we voor de tweede keer afscheid van je moeten nemen na een heerlijke kraamperiode. Het was weer ontzettend bijzonder dat je even onderdeel werd van ons gezin. Je expertise, toewijding en liefdevolheid maakte het een ontzettend fijne en ontspannen kraamweek. Dank weer voor alles! Liefs Jan, Dieuwertje, Lulu en Bella

Hannah Kamphuijs geplaatst op Feb 6, 2019 3:22 PM

Lieve (tante) Chris, Nog voor de geboorte van Sam toonde jij al je betrokkenheid met af en toe een berichtje om te checken hoe het met ons ging. Na een lastig en lang bevallings- en ziekenhuis traject, stond je na ons ontslag nog die namiddag bij ons voor de deur. Ik zat er redelijk doorheen, maar jij beloofde positiviteit en kwam direct met een heel strak plan om kleine Sam volledig op borstvoeding te krijgen. Iets wat ik zo graag nog hoopte te kunnen na mijn operatie en een wat moeizamer herstel. Je kennis, kunde, energie, geloof en positiviteit hebben er voor gezorgd dat ik weer volop vertrouwen kreeg en kon genieten en lachen. Na 3 dagen in jouw zorg dronk Sam volledig aan de borst en was hij boven zijn geboortegewicht. Je begeleiding, positiviteit en kunde is goud waard en daarnaast had je ook nog tijd voor de hele huishouding, inclusief heerlijke maaltijden en zorg voor ons allen. Je zei vanaf onze eerste contact dat je er een feestje van ging maken, en dat heb je meer dan gedaan! Hopelijk kom je in de toekomst weer bij ons thuis. Heel veel liefs, Paul, Sam en Hannah

Robbie, Mirella & Romée geplaatst op Jan 14, 2019 1:40 AM

Lieve Christien, Wij willen jou super veel bedanken voor de fijne liefdevolle 4 dagen kraamzorg en voor meer... Wij hadden nooit zo zelfverzekerd als nieuwe papa en mama in onze schoenen gestaan als jij niet maandag 7 jan '19 bij ons liefdevol was binnen gestapt. Jij was precies wat wij nodig hadden in deze mooie kraamweek. Het had echt zo moeten zijn!!! Daar zijn we alle van overtuigd. Onze redende engel Chistien! Je hebt overal tips en oplossingen voor en legt het zo uit dat het allemaal blijft hangen. Het is te voelen dat je je werk met veel passie, warmte en liefde doet. Dit breng je zeker over en dat maakt het zo speciaal. '' Je hebt het woord LIEFDE meer betekenis gegeven!!'' Veel liefs, Robbie, Mirella & Romée.

Jur, Marina, Tames en Fedde geplaatst op Jan 3, 2019 1:14 AM

Lieve Chris, wat zijn we dankbaar dat we jou nu al twee keer als kraamzorg om ons heen mochten hebben! Zonder iets te zeggen doe je precies waar behoefte aan is en meer. Bovendien is dankzij jou ondanks de stuwing beide keren de borstvoeding goed gelukt. We missen jou en je positieve energie nu al! Gelukkig kunnen we nog even nagenieten van het eten:) heel veel liefs van ons. Jur, Marina, Tames en Fedde

Josine geplaatst op Dec 30, 2018 10:44 PM

Christien, we missen je! Wat hebben wij het getroffen met jou als kraamzorg. Jouw goede energie, positiviteit, kennis en gedrevenheid zijn geweldig. We hebben zoveel van je geleerd. Overal heb jij een tip, truc of oplossing voor. Jouw lactatie-kennis was mijn redding om goed en vol vertrouwen borstvoeding te geven en de stuwing te verminderen met jouw massage technieken. Lizzy groeit nog steeds hard door. Daarnaast hebben wij genoten van je roti, saoto-soep en je humor. Het was fijn om jou in de kraamweek om ons heen te hebben. Op het juiste moment wist je opbeurende en inspirerende woorden te delen om alle (bevallings-) ervaringen een juiste plek te geven. En nog steeds mogen we je appen met vragen! Dat is toch uniek. Kortom, we zijn je enorm dankbaar. We zullen je aan iedereen aanraden. Liefs Rein & Josine

Yori geplaatst op Dec 28, 2018 7:16 PM

Super fijn dat Christien er was. Ze is leuk, kundig en een echte aanpakker. Samen met jou maakt ze dagelijks een plan en voelt ze goed aan waar behoefte aan is. Een geweldige hulp en ze kan nog heerlijk koken ook. Wat wil je nog meer? Wat ook heel fijn is dat ze veel af weet van borstvoeding; en zorgt dat de voedingen goed gaan en je borsten gezond blijven. Echt heel fijn en super belangrijk voor een gezonde kleine uk en kraammoeder. Dankzij Christien hadden we deze keer een fijne kraamtijd. We wensen je veel geluk! Ontzettend bedankt lieve Christien!

Vera, Djurre, Nine en Sare geplaatst op Dec 28, 2018 2:58 PM

Christien is echt de BESTE kraamhulp die je je kan wensen! Wat kan een persoon veel doen in een paar uur zeg! De verzorging van jou en de baby en hele huis aan kant... en dan ook nog koken. Met enorme positiviteit komt ze elke dag je huis binnen. We hebben enorm gelachen met haar! En de borstvoeding gaat super super goed dankzij Christien! Bij mijn eerste kindje ging het niet goed. Christien bekeek elke dag mijn borsten en gaf borstmassage. Op het moment zelf niet zo prettig.... maar de productie kwam supergoed op gang zonder verstoppingen. Elke keer als Sare aan de borst ligt denk ik aan de geweldige hulp van Chris! Je was gister voor het laatst, ik mis je nu al! Tip: om het moment dat je je positieve zwangerschapstest in je handen hebt contact opnemen, want ze is enorm populair! Als wij ooit een derde krijgen doe ik dat in ieder geval!!! Lieve Chris, hele dikke kus van ons!

Fam van der Velden geplaatst op Nov 29, 2018 0:27 AM

Lieve Christien, We willen je ontzettend bedanken voor de top tijd die je ons gegeven hebt ik onze kraamweek. Van geen kraamhulp naar een top kraamhulp..! Wij hebben een super fijne kraamweek gehad vol met steun, hulp, verwennerijen, roti, controles, tips en adviezen, fijne gesprekken en een hoop lol. Je hebt ons gezin en onze kleine Yäda met alle liefde en positiviteit omarmt. Dankje wel daarvoor!! We missen je nu al. Mocht er nog een kindje komen weten we je te vinden. Liefs Sebastiaan, Susan, Nína en Yäda.

Eva Huber & Oma geplaatst op Oct 15, 2018 7:47 PM

Wat heeft Christien veel talenten. Ze weet alles van kraamvrouwen, baby’s en borstvoeding. Zorgend en liefdevol, gezellig en positief. Zeer deskundig en ondersteunend. Kortom dank zij Christien kijken wij terug op een kraamperiode waarin alle emoties die bij een kraamperiode horen een mooie plek hebben gekregen. Dank je wel Christien. Jij bent ons zonnetje die is blijven schijnen.

Toprak, Mats en Miro geplaatst op Oct 13, 2018 6:46 PM

Lieve Christien, Wat zouden wij zonder jou gedaan hebben..geen idee. Ondanks je zware leed ben je een lichtpuntje in het leven van een kersverse moeder! Het lichtpuntje op aarde die wij zo hard nodig hebben. Ze is zeer professioneel en heeft werkelijk waar antwoorden op al je kersverse mama en papa vragen. Ze is een borstvoeding koningin. Heb dankzij haar lieve verzorging geen ja geen last gehad van stuwing en kwam ons zoontje heel goed aan. Christien heeft elke dag mijn bosten goed bekeken en goed geholpen op de productie op gang te krijgen. Daar ben ik haar nog elke dag dankbaar voor. Ze is een lief, warm, professioneel en fijn persoon om in de eerste enge fragiele weken als nieuwe ouders bij je te hebben! En niet te vergeten, als afscheidscadeau had ze haar befaamde roti voor ons gemaakt! Heerlijk! Dankjewel voor je goede zorgen en fijne gesproken! Liefs, Toprak, Mats en Miro

Fatiha en Smail geplaatst op Sep 20, 2018 7:54 PM

Lieve Kristien, zo te lezen heb je vaker mensen in nood geholpen. Voor ons was je de reddende engel in nood toen wij plotseling zonder kraamhulp kwamen te zitten. (PANIEK na een keizesnede ) Je had het zo druk maar liet ons niet zitten. Ongeloofelijk hoe jouw passie voor je werk iedere ochtend door het huis vloeide en te voelen was! Mijn man, kinderen EN ik leefde hier helemaal van op! ( zelfs na de zwaarste nachten) dat zegt veel over jou! Ook ENORM bedankt voor de goede begeleiding bij de borstvoeding. Bij mijn eerste kindje had ik dit moeten weten allemaal, had een hoop ellende en tijd gescheeld. Een liefdevolle en warme kraamtijd heb je ons bezorgd ..met mooie gesprekken.Je hebt zonder dat je het misschien beseft mij veel geleerd, en niet alleen over hoe je een baby verzorgd!! Dank hiervoor lieverd! Dikke kus en brasa van Fatiha, Smail, Elisa en Roan. En mocht er in de toekomst een derde kindje ons gegund zijn ben jij de EERSTE die ik het laat weten..hahaha. Take care..X

Ruth geplaatst op Sep 18, 2018 3:11 PM
Na een minder goede ervaring met kraamzorg bij onze dochter was ik erg blij met de tip om Christien te vragen. En ze kon :)) Christien heeft me super goed op gang geholpen met de borstvoeding. Ze heeft ook een goed netwerk, waardoor ze een fijne lactatiekundige kon inschakelen. In de kraamweek moest ze de zorg met een ander gezin combineren maar dat vormde geen probleem. Christien was ook via de app bereikbaar voor vragen. Christien werkt professioneel en communiceert op een persoonlijke manier. En ze heeft een lekker roti recept aan ons overgedragen ;)

Jan en Eefje geplaatst op Sep 11, 2018 6:49 PM

We zijn erg fijn begeleid tijdens de kraamtijd. Christien is liefdevol en professioneel. Het was een warme tijd mede dankzij jou. Bedankt Christien! Groet, Jan en Eefje

Arlette Laffree geplaatst op Sep 9, 2018 8:40 PM

Lieve Christien, we missen je! We zijn zó dankbaar voor je hulp en toewijding. Je hebt ons enorm geholpen met je begeleiding, véél meer gedaan dan je hoefde te doen en het was zo ontzettend fijn om je weer te zien. Altijd bereikbaar en zo deskundig (dank voor de stevige borstmassages waardoor ik Winnie kon geven waar ze om vroeg)! Goed gelachen en ook tranen gelaten (ik dan), wat een groot hart heb jij. Wat een geluk dat we in je schema pasten :) Voor de toekomstige gezinnen: Na een positieve zwangerschapstest is stap 1 Christien reserveren (haha)! Deze dame is echt alles wat je van kraamhulp hoopt en meer. Christien, we hopen je echt nog te zien (ook als er geen nieuw kindje meer komt) en wensen jou alle goeds! Liefs, Sergio, Raeven, Winnie en Arlette

Anneloes geplaatst op Sep 8, 2018 2:00 AM

Christien was een fantastische steun en support in ons huis na de bevalling. Ons meisje is onze eerste en waren veel dingen nieuw voor ons, Chtis was onze steun, waarin ze alles uitlegde en alle adviezen op schreef. Maar ook als zevweg was, bleef chris bereikbaar als we het even niet wisten. Met de kleine was ze alert op de groei en ontwikkeling. Ook heeft Christien mij, de moeder, super ondersteund met de start van mijn borstvoeding, wat in het begin pijnlijk en lastig is, gaf ik dankzij de hulp van Christien binnen een week pijnvrij een volledige borstvoeding. Ook in huis was ze geweldig, naast haar enthousiasme en gezelligheid heeft ze voor ons ook heerlijk Surinaams gekookt en gemberbier meegenomen. Dank je wel lieve Christien en we zien je heel graag terug. Liefs, Volkert, Anneloes en Marilou

Charmaine & Bryan geplaatst op Sep 7, 2018 5:01 PM

Lieve Christien, Wij willen je ontzettend bedanken voor alle tijd, energie en vooral liefde die je in ons gezin hebt gebracht! Wat een pracht vrouw ben je! We zijn je dankbaar dat je ons in nood hebt geholpen en kunnen niet omschrijven hoeveel je voor ons hebt betekend we zullen altijd met een warm gevoel terug kijken op de kraamweek die dankzij jou mooi is afgesloten, Je hebt ons en onze zoon Jordan met alle liefde ontarmt en hebt ons naast de kraamzorg met zoveel liefde geholpen en begeleid ik zal onze gesprekken missen en ik had gewild dat je nog een aantal jaar bij me kon blijven :D Wat een positieve vrouw ben je en ik gun iedereen zo een lieve en vooral gezellige kraamhulp als jou! We missen je heel erg! Veel liefs, Charmaine Bryan & Jordan

JE ZUSJE !!! BRIGITTE REFOS geplaatst op Sep 7, 2018 11:37 AM

LIEVE ZUS.... wat zijn wij allen weer blij met onze zoon en jou neefje Briney. Zo blij dat mijn eigen zus en LIEVE TANTIE CHRIS ons mocht begeleiden bij de bevalling samen met de andere zussen❤ en tante Chris ook nog eens als kraamverzorgende... je hebt mij weer even in de watten gelegd en mij volledig weer even bij gebracht wat kraamtijd inhoud na 18 jaar weer een kindje te mogen ervaren�� Ik was de helft kwijt.... en zeker de stuwing van de borsten!!! Wat een ramp! Maar door jou hebben we de pijn doorstaan met je lactatie kennis als lactatie expert!! SUPER BLIJ dat jij met al je liefde en positiviteit gezinnen mag helpen en adviseren.... het is een gift��❤....Dank je wel lieve zus en schoonzus en tante....Rodney , je zusje, Fabiên, Jason en natuurlijk je liefste neefje....Briney��

Birgit Boersma geplaatst op Aug 22, 2018 3:27 PM

Lieve Chris, Wat was het een feestje om voor de tweede keer jouw aanwezigheid te hebben in deze bijzondere kraamtijd! Je liefde, warmte en adviezen hebben wederom ons een enorm zelfvertrouwen gegeven en zijn je wederom zooooo dankbaar!! Dikke kus, Arjan Birgit Philou & Amène

Zahira geplaatst op Jul 3, 2018 5:37 PM

Lieve Christien, of zoals Renzo je noemt tante Christie. We missen je enorm, via deze weg willen we je nogmaals bedanken voor de goede zorg tijdens mijn kraamweek. Je bent een engel en ik had me geen betere kraamverzorgerster kunnen wensen. Veel liefs Zahira, Niels, Renzo & Jaycin

Anne geplaatst op Jun 30, 2018 11:37 PM

Lieve Christien was een fantastische kracht tijdens onze roerige kraamtijd! Door haar snelle handelen waren we er op tijd bij toen bleek dat ik kraamvrouwenkoorts had. Had heel anders kunnen aflopen! Na paar dagen ziekenhuid was ze een steun en toeverlaat en ze heeft ze ons zo goed geholpen te leren zorgen voor ons kindje en voor onszelf. Ze is superlief, expert op gebied van borstvoeding en erg actiegericht. En ze geeft je vertrouwen dat je het moederschap aan kan! Heel veel dank Christien!

Renske geplaatst op May 25, 2018 3:28 PM

De kraamperiode met Christien begon met een onverwachte maar voorspoedige thuisbevalling; De kraamweek was ook een succes dankzij jou; een kordate adequate aanpak bij een gele baby en een borstontsteking, maakte dat beide uiteindelijk geen echt probleem werden! Dank daarvoor :-) Dank ook voor je gezelligheid, je zorgzaamheid en de interessante gesprekken :-) Het ga je goed! Mette, Maarten en Renske

Lotte Schierenberg geplaatst op May 14, 2018 2:49 PM

Eigenlijk zijn er geen woorden voor de fantastische kraamtijd die ik dankzij Christien heb gehad. Bij mijn eerste kind was het heel anders. Christien zorgt dat je op een roze wolk zit, ze is heel integer, zorgzaam en een fijn persoon om om je heen te hebben, en besteed heel veel aandacht aan de borstvoeding (bij mijn eerste kind had ik een borstontsteking maar bij Christien niet en geef ik nu in tegenstelling tot bij mijn eerste kindje borstvoeding zonder tepelhoedje). Christien is eigenlijk veel meer dan een kraamhulp ze weet hoe emotioneel de eerste periode kan zijn en ze weet hier heel goed woorden aan te geven/in te faciliteren. Als ik aan Christien denk zie ik een stralende zon voor me, wat een rijkdom dat ik haar als kraamhulp mocht hebben!

Jeanne van Bruggen geplaatst op May 4, 2018 1:40 AM

Als oma van de pasgeboren Julie (26.04.2018) wil ik graag iets zeggen: Wat was en is het fijn om te zien dat mijn dochter na een zware bevalling met veel spanningen en onzekerheden thuis is opgevangen en “gedragen” door Christien. Door de zeer professionele en liefdevolle begeleiding en verzorging is het gelukt om mijn dochter te laten stralen, borstvoeding te laten geven aan Julie ( was heel moeilijk en pijnlijk ) en het ook voor Max (Julie’s “grote” broer) tot een feest te maken. Hoe trots was hij dat hij een flesje ( met gekolfde melk ) mocht geven. Ja, het is een feest om Christien in huis te hebben als kraamverzorgster. Een zeer dankbare oma Jeanne

Britt, Ibad, Nola & Jolie geplaatst op Apr 27, 2018 5:43 PM

Lieve Christien, wij missen jou!!!!! Wat heb je ons een ongelofelijke fijne start bezorgd. Door jou waren zelfs de minder leuke dingen van na een bevalling mooi en grappig. Zoveel kennis en ervaring waar ik vol vertrouwen naar luisterde en waardoor ik mij in een tijd met hormonen en weinig nachtrust, toch zeker door bleef voelen. Dat samen met je lach, de lol, en alle gesprekken en het eten kan ik alleen maar zeggen: je bent de beste!!!!! Vanuit ons alle vier, DANK JE WEL!

Judith en Paul geplaatst op Mar 31, 2018 11:52 PM

Lieve Christien, het was een spannende kraamweek met pieken en dalen. Vanaf het moment dat je binnenkwam wisten we dat het goed zat. Je daadkracht, lach, positiviteit, gesprekken, gezelligheid en je vermogen om voor ons allemaal te zorgen hebben ons een zo zorgeloos mogelijke kraamtijd bezorgd. Het afscheid kwam plotseling en snel wat wij erg jammer hebben gevonden. Namens ons en ons mooi ventje Mex, ontzettend bedankt voor al je steun, hulp en wijsheid, je weet, de koffie staat klaar. Kus Judith en Paul

Simone de Vries geplaatst op Mar 30, 2018 1:19 AM

Lieve Christien, de tijd vliegt maar wat zijn we blij dat je onze kraamhulp was! Omdat de borstvoeding nog niet op gang was gekomen en onze zoon nog niet goed aan de borst kon drinken heeft Christien alle zeilen bijgezet om ervoor te zorgen dat James goed gevoed werd. Heel fijn ook dat Christien nog langer is gebleven tot het goed ging! Chris is lief, zorgzaam, vrolijk, zorgt voor rust en een gevulde maag met heerlijk Surinaams eten. We zijn nog altijd blij dat je onze kraamhulp was! Liefs, Simone, Yelle en James

Genevieve Schelkens geplaatst op Mar 26, 2018 3:15 PM

Lieve Christien, Wat was het weer een feest dat je onze kraamzorg was! Voor de tweede keer nu! Je bent niet alleen goed in kraamzorgen en hebt niet alleen heel veel kennis en ervaring, maar je maakt er ook echt een feest van; je vrolijkheid zullen we missen! Op naar de derde dan maar! Veel liefs, Richard, Genevieve, Philippe en Jean-Louis

Marlies Molenkamp geplaatst op Mar 5, 2018 9:28 PM

Zonder Christien had ik het niet meer geweten!! Wat een engel is Christien! Ik had na 2 dagen enorm last van stuwing en problemen met mijn borsten door het vocht wat was toegediend tijdens de bevalling! Gelukkig wist Christien van wanten en heeft alles op alles gezet om de problemen te verhelpen en de borstvoeding te laten slagen. Dit doet zij met haar tomeloze energie en enorme positieve instelling. Ze neemt je alle zorg uit handen en is echt een rots in de branding! Chris bedankt voor alles! Ook voor de heerlijke Roti en Sautosoep! Dikke kusssss Marlies, Stella en Roan!

Prisca Kwaning geplaatst op Jan 3, 2018 4:48 PM

Christien is een fantastische vrouw die naast dat ze fijn is om om je heen te hebben ook alle zorg voor de kleine (en in onze geval ook oudere zusje) uit handen neemt wanneer nodig. Ze heeft ook lactatie kundige kennis is huis, wat erg fijn en handig is mocht dat nodig zijn. Christien neemt goed de tijd om alles uit te leggen en staat altijd voor je klaar. Wij hadden in overleg besloten om de kraamweek eerder af te sluiten omdat alles zo voorspoedig verliep, maar toen ik die nacht daarop toch opeens ziek werd stond zij die ochtend gewoon bij ons op de stoep en is uiteindelijk zelfs een extra dag gebleven! Christien is een heel mooi mens, echt een aanrader voor iedere moeder to be! <3

Zora geplaatst op Jan 3, 2018 4:21 AM

Lieve Christien, Wat fijn dat we je hebben mogen leren kennen! Dankzij jou zaten we op een blauwe wolk en konden we volop genieten van onze zoon. Wat een geweldig lief en krachtig mens ben je met super fijne en goede tips. Daarnaast leerde je ons alle kneepjes van “het vak” en konden we zelfverzekerd aan de slag. Tenslotte zag ons huis er ook nog nooit zo spik en span uit, ook dat was een feestje! En als alles lekker loopt wordt je ook nog eens getrakteerd op een heerlijke maaltijd. Valentijn is dol op je, en wij ook :) Mochten we in de toekomst nog eens zoveel geluk hebben om zwanger te raken dan ben je de eerste die ik bel! Heel veel liefs van de fam. Schreuders

Kim Haenen geplaatst op Nov 23, 2017 10:48 PM

17 september 2017 op de uitgerekende datum is onze dochter Jadey geboren, mijn beste vriendin Danielle zei tegen mij ik heb een kraamhulp gehad Christien egt een aanrader ze is zo goed en lief, ik was nog geen 3 maanden zwanger of ik had christien al gebeld dat ik haar wilde als kraamhulp voor dat ik te laat was omdat ze het zo druk heeft. Gelijk dat Christien binnen kwam voelde het voor ons al gelijk vertrouwd zo open en vrolijk dat Christien is, de start met ons kindje ging niet helemaal lekker Christien vertrouwde het niet en belde het ziekenhuis op, daar 2 dagen geleden. Eenmaal thuis weer was christien er weer voor ons, wij hebben super veel van chris geleerd met ons kindje en wij (vooral mijn vriend he chris haha) was dol op de kookkunsten van jou. Hij maakt nu nog die lekkere roti van jou. We zijn je heel dankbaar wat je voor ons heb gedaan en mocht er ooit een 2e komen hoor je van ons hihi. Xxx

Inge geplaatst op Nov 23, 2017 3:03 AM
Liefdevol, betrokken, profesioneel, warm, hartelijk, opgewekt, energiek, grappig, sterk.... Je hebt de eerste week echt nog een beetje mooier gemaakt! X

Stephanie Esajas geplaatst op Nov 20, 2017 2:34 PM

Mijn lieve lieve Chris. Ik weet niet eens waar ik moet beginnen. Ik ben in februari dit jaar bevallen van mijn eerste kindje. De begeleiding, warmte en liefde die ik van Chris heb mogen ontvangen is in geen woorden te beschrijven. Ik heb zoveel meegekregen van u. U bent een warm en lief mens en niet te omschrijven hoe geduldig u bent. Ik weet nog dat ik zo verdrietig was toen mijn kraamweek erop zat hahaha. De dag erna was ik jarig en omdat u wist hoe ik u zou missen bent u met taart en een cadeautje langs gekomen! Dank u wel voor alles chris, wat u voor mij en Nayéli heeft gedaan en nog steeds doet! Heel veel liefde en kusjes van Nayéli en ik ❤️

Kim Haenen geplaatst op Nov 19, 2017 0:37 AM

Jan, Dieuwertje en Lulu geplaatst op Nov 18, 2017 6:32 PM

Op 12 oktober werd onze lieve Lulu in de ochtend in het ziekenhuis geboren. Als kersverse, ietwat onzekere ouders kwamen we in de middag thuis. Gelukkig stond Christien 2 uur later al op de stoep om ons de eerste nacht door te helpen. En Christien is de hele week absoluut geweldig geweest. Ze is lief, zorgzaam, kordaat en enorm betrokken. Het voelde alsof ze even onderdeel was van ons gezin, het was gelijk vertrouwd. Naast het zorgen voor Lulu had ze ook oog voor hoe het met papa en mama ging en wist ze precies wat we nodig hadden. En de kookkunsten van Christien zijn ook nog eens verrukkelijk! Tegen het einde van de kraamweek liet Christien ons steeds meer los, onze eigen gang gaan en ook dat voelde heel natuurlijk. Haar taak zat er op en door haar hulp veranderden we in zekere ouders. Lieve Christien, dank voor alles! We hopen dat je in de toekomst nog een keer voor even onderdeel van ons gezin mag zijn. Liefs, Jan, Dieuwertje en Lulu

Marion Stronks geplaatst op Nov 17, 2017 4:51 PM

Lieve, lieve Chris, Wat zijn wij dankbaar en blij dat je ons ook bij nr. 3 zo fantastisch hebt bijgestaan!!! Tsja, wat valt er nog toe te voegen aan al die mooie woorden van jouw andere cliënten? ...Vooral dat het echt waar is. Je bent een heel erg mooi mens èn je hebt alles in huis wat een goede kraamzorg aan kennis, vaardigheden, persoonlijkheid en netwerk in huis moet hebben. Je geeft hele goede adviezen, of schakelt meteen de juiste hulp in als dat nodig is (in ons geval de geweldige lactatiekundige Ruth!). Ondertussen lukt het je om het hele huishouden te runnen, alle gasten hartelijk te verwelkomen, al onze kinderen liefde en aandacht te geven, de huisdieren een aai te geven, en ook nog een pan heerlijke roti en bami te maken. Wat een verwennerij. En dat terwijl je zichtbaar van je werk geniet, en overduidelijk dol bent op baby's en kinderen! Ik hoor dikwijls van anderen dat ze blij waren dat de kraamzorg op een gegeven moment weer afscheid nam, nou ik niet hoor, ik heb toch wel een traantje gelaten. Ik ga je erg missen! Lieve Christien, ik hoop dat je nog heel erg veel gezinnen blij mag maken met jouw liefdevolle en vakkundige zorg en dat je zo in het leven blijft staan zoals je doet. Fantastisch! Dikke knuffel en XXX van Marion, mede namens Henry en onze kinderen Tijn, Bo en Ava. En niet te vergeten ook van onze huisdieren:) Hopelijk houden we op de een of andere manier nog contact.

Mirjam Sloetjes geplaatst op Nov 16, 2017 11:13 PM

Christien als kraamzorg is een echte aanrader! Ze is vorige week bij ons geweest en vooral met de borstvoeding heeft ze ons heel goed kunnen helpen. Ik snap nu dat het heel belangrijk is dat je een goeie kraamhulp hebt, dat scheelt sowieso enorm om je op weg te helpen met de borstvoeding want dat is toch heel wat ingewikkelder dan het lijkt, het luisterd nogal nauw in het begin qua bijvoorbeeld aanleggen. Christien helpt je door de stuwingsdagen heen, als je daar geen goeie ondersteuning bij hebt snap ik heel goed dat je de borstvoeding opgeeft want het is best een gedoe! Chris is echt super lief, praktisch en het voelde meteen goed en vertrouwd, terwijl ik er vooraf toch best tegenop zag: een aantal dagen een vreemde in huis die je huishouden overneemt. Maar nu missen we haar juist :D. Ook onze Cato was dol op Christien en Chris op haar. Chris is een enorm sterke vrouw, een voorbeeld en ik heb enorm veel respect voor haar en hoe zij haar werk met zoveel passie en liefde doet. Het ga je goed lieve Chris; je bent fantastisch! (En als het goed is ligt er morgen post voor je in de brievenbus/op de deurmat)! Alle liefs, Peter, Mirjam en Catootje

Daisy geplaatst op Nov 16, 2017 9:31 PM

3.11.2017 de dag dat onze zoon Quinten werd geboren. Oh wat was hij klein maar oh zo schattig. Maar omdat hij net iets te vroeg geboren was, alles nog een beetje opgamg moest komen, het eten niet heel erg goed ging en ik nog erg ziek was, moesten we een paar dagen in het zkh blijven. 8 november mochten we dan eindelijk naar huis. Wat waren we allemaal blij ookal hadden we onze vraagtekens of het allemaal wel goed zou komen met onze Quinten, aangezien het voeden één drama was. Bij thuis komst meteen Chris geappt met dat we thuis waren. De volgende dag zouden we Chris dan eindelijk ontmoeten. Het voelde meteen goed! En ik wist meteen dat het goed zou komen. Wat ben jij een leuke spontane vrouw zeg. Wat een liefde straal jij uit. Wat een passie voor het werk heb jij zeg. Wat ben ik blij dat ik jou heb mogen krijgen tijdens onze kraamperiode. Ik ben zo enorm blij dat het nu goed gaat. Zelfs mijn vriend heeft van je genoten de dagen dat je bij ons was. Dat de roti zo lekker was die jullie samen hebben klaar gemaakt, kan ik niet vaak genoeg horen hier in huis. Christien bedankt voor ALLES! Quinten Jeff en ik hopen dat je nog lang van je werk mag genieten.

Claire geplaatst op Nov 16, 2017 9:14 PM

Bij ons eerste kindje hebben we door een tijd in het ziekenhuis nauwelijks kraamzorg gekregen, maar dat is dubbel en dwars goed gemaakt met Chris als kraamhulp bij ons tweede kindje. Wat een verademing! In deze toch weer heftige tijd bracht ze ontzettend veel kennis, kunde, ervaring, hulp, rust en regelmaat in huis, maar ook steun en een grote glimlach. De kraamtijd is hierdoor zoveel beter en mooier geweest dan ik me had kunnen wensen. Door Chris kwam de borstvoeding als een razende op gang en als er nog meer hulp van buitenaf nodig is, is ze alert en schroomt ze niet om die in te zetten. Ze is super behulpzaam, adequaat en het zonnetje in huis. De roti was overigens ook heerlijk! Lieve Christien, je hebt ons laten zien dat de kraamtijd ook een mooie tijd kan zijn! Je hebt een perfecte basis gelegd waardoor alles met ons vieren nu supergoed gaat. Dank je wel! Liefs, Claire en ook van Bram, Pieter en Tommie

Radouane geplaatst op Oct 9, 2017 1:06 AM

KUDOS ! TOPNOTCH! Lieve Christien, het was te gek om je in huis te hebben in deze bijzondere eerste week. We hebben veel van je geleerd en in tijden waar je vermoeid en op adrenaline draait, heb je ons weten te kalmeren met je goede zorg, enorme vakkennis en brede glimlach :D nogmaals onze dank en wens je love, peace, spirit en serenity! Radouane en Kim

Daphne geplaatst op Oct 5, 2017 0:31 AM

Wij hebben ontzettend genoten van Chris als kraamhulp 10 weken geleden. Een schat met de juiste kennis van zaken. De perfecte balans tussen gezellig en daadkrachtig. Door de goede tips, en de fijne eerste week kunnen wij echt genieten van het ouderschap. Chris je hebt ons de beste start gegeven die we ons maar konden wensen! Dank dank dank en liefs Gijs, Daphne en Cato.

Magnus en Marieke geplaatst op Sep 29, 2017 5:24 PM

Lieve Chris, jij was onze steun en toeverlaat in een enorm heftige periode na de geboorte van onze tweeling! Dankzij jouw alerte ingrijpen is Pelle toen hij ziek bleek direct naar het ziekenhuis gegaan. Je hebt je vervolgens verder ontfermt over Josefin (dysmatuur) die bij ons thuis bleef en ervoor gezorgd dat wij Pelle samen konden bezoeken en we de positieve spirit erin konden houden. Dat vertrouwen is zo waardevol. We kijken er nu alles goed met hem is dankzij jou zo goed op terug en we hebben het nog vaak over je! Je bent een alleskunner die alle facetten van het vak (van verzorgen van baby's, lactatiekundige en koken, tot problemen signaleren en psychische hulp) fantastisch beheerst! Gun ik elke moeder. Nu krijgen we zeker geen 4e maar anders hang ik als eerste bij je aan de lijn! Duizendmaal dank en dikke klem, Marieke, Magnus, Lasse, Pelle en Josefin

Fiona geplaatst op Sep 12, 2017 9:01 PM

Christien is hartstikke lief en ervaren! Dankzij haar hebben mijn vriend, de baby en ik een hele fijne kraamweek gehad. Ze heeft mij fantastisch geholpen bij het opstarten van de borstvoeding, was een steun tijdens de lastige momenten en voelde goed aan waar wij als nieuw gezin behoefte aan hadden: dan weer rust, dan weer gezelligheid. Daarnaast ervoeren wij het als heel prettig dat Chris heel duidelijk was in het plan van de dag en wat er gebeuren moest. En nog iets: ze kookt heerlijke bami. :) Nogmaals heel veel dank voor alles wat je voor ons hebt betekend! Liefs Hessel, Fiona en Otto

charlotte geplaatst op Aug 23, 2017 8:58 PM

Op 18 juli ben ik bevallen van onze eerste kindje. Wat ben ik blij dat Christien er was om ons te helpen! Ik herken alles dat in eerdere reacties beschreven is. Christien is zorgzaam, daadkrachtig, enorm betrokken en professioneel. Ze heeft ervoor gezorgd dat onze eerste week goed en rustig is verlopen, en dat we genoeg zelfvertrouwen hadden om zelf voor de kleine te zorgen op het moment dat ze wegging. @Christien: nogmaals, BEDANKT! Heel veel liefs Charlotte, Jeroen & Felix

Jessie geplaatst op Jul 10, 2017 2:16 PM

Christien heeft onze kraamweek gemaakt! Onze ervaring van de kraamtijd was (en is) door haar fantastisch en we begrijpen nu dat je er inderdaad ook echt van kan genieten (de ervaring was bij ons eerste kindje minder positief). Chris zorgde voor een ontspannen week en uitstekende zorg voor onze baby, waarbij ze ons niet uit het oog verloor. Ze heeft duidelijk verstand van zaken en veel ervaring. Dat ze ook nog heerlijk (veel) kookte maakte het helemaal af. Dankzij Chris is zelfs de borstvoeding (na vroegere borstoperatie) grotendeels gelukt. Kortom, een heel fijne ervaring die we iedereen zouden aanraden. We plukken er nog steeds de vruchten van! Liefs, Roy, Jessie, Maren en Casper

Stephanie geplaatst op May 25, 2017 11:45 AM

Wat ben ik blij dat we voor Christien hebben gekozen als kraamhulp! Ik ben vorige week van ons derde kindje bevallen en heb dus al 2x eerder een kraamweek gehad. De vorige kraamweken waren ook prima maar bij Christien wil je gewoon dat ze niet meer weggaat. Het is ontzettend fijn om 1 kraamhulp te hebben en niet steeds andere zoals via kraambureaus vaak het geval is. Christien is een enorme warme persoonlijkheid waarbij je je gelijk prettig voelt. Je hoeft haar niks te vragen want ze weet zelf al waar je behoefte aan hebt. Daarnaast kan ze ontzettend lekker koken. M'n diepvries zit helemaal vol met heerlijk eten wat super fijn is voor de komende periode. Christien nogmaals ontzettend bedankt. We gaan je missen! Liefs, Martijn, Stephanie, Yuli, Hidde en Mats

Carlijn geplaatst op Apr 1, 2017 11:03 PM

Zoek je de meest lieve.zorgzame, deskundige, bekwaamste kraamhulp met een hart van goud (die ook nog eens de allerlekkerste roti maakt), zoek dan niet verder en neem contact op met Christien! Vanaf het allereerste telefoongesprek tot zelfs na mijn kraamtijd was en is Christien een steun en toeverlaat geweest. Haar vakkundigheid in combinatie met zo'n warme lieve persoonlijkheid maakte haar tot een rustpunt in die eerste hectische overweldigende dagen. Zeker toen de borstvoeding niet als vanzelfsprekend op gang kwam heeft Christien meteen een toegepast plan van aanpak gemaakt en na een paar dagen dronk Flynn als een volleerd drinker aan de borst. Zelfs als ik in de avond nog een vraag had of raad nodig had stond ze voor ons klaar. Wij konden ons geen betere en lievere kraamhulp wensen. Chris, je bent de allerbeste en we zullen je nooit vergeten. Veel liefs van ons drieën Carlijn, Arthur&Flynn

Katelijne geplaatst op Jan 11, 2017 4:52 PM

Op 26-12-2016 was ik uitgerekend en op 31-12-2016 is onze dochter geboren in het OLVG Oost. Door mijn uitgerekende datum bleek het bijna onmogelijk om kraamzorg te vinden die langer dan 3 uur per dag wilde helpen. Ook was het mijn wens om 1 kraamverzorgster in huis te halen. Dat bleek ook nagenoeg onmogelijk. Totdat ik in contact kwam met Christien. Zij heeft ons enorm geholpen met haar kundigheid en brede ervaring als kraamverzorgster. Daardoor was er in de kraamweek rust in huis. De borstvoeding ging bij mij niet vanzelf, ik had veel last van blaren door de enorme zuigkracht en sabbel neiging van de kleine. Maar aan het einde van de kraamweek is het toch gelukt om een pijnloze borstvoeding te geven. Mede dankzij de support van Christien en doordat zij meteen een lactatiedeskundige inschakelde. Christien weet ontzettend veel. Maar als ze het niet weet gaat ze meteen rond bellen. Dat vind ik zo goed aan haar. Ze is alert, zorgvuldig en duidelijk. Haar warme persoonlijkheid laat de zon in huis schijnen als het allemaal even niet mee zit. De roti was heerlijk! Chris is een ster! Louis, Katelijne en Maia.

Eline Molenkamp geplaatst op Nov 25, 2016 10:26 PM

Ruim een week geleden is onze zoon geboren. Een pittige bevalling en een paar dagen ziekenhuis en dan mag je naar huis. Eenmaal thuis kwam christien ons ondersteunen met kennis en ervaring over de zorg voor dit kleine wonder. Het huishouden liep op rolletjes maar vooral haar adequate handelen toen ik plots naar het ziekenhuis moest zal mij altijd bij blijven. Ze was de rots in onze chaos en hield alles in de gaten. We kunnen je eigenlijk niet missen maar je hebt ons een perfecte basis gegeven om onze zoon te geven wat hij nodig heeft. Voor altijd dankbaar! Liefs Joram, Eline en Daniël!♡

Jette Derlagen geplaatst op Nov 22, 2016 4:46 AM

Wil je een kraamweek om nooit te vergeten: Christien helpt je met alle ins en outs over de ontwikkeling van je baby. Zij helpt en stelt je in alle opzichten gerust, expert op het gebied van borstvoeding, leert je heerlijke Roti koken, zorgt voor een schoon huis en het allerbelangrijkste, haar aanwezigheid is zo prettig dat je na 1 week met afscheid moet nemen. Nog een bevalling ik weet het niet , nog een kraamweek met Chrstien dat wil ik wel.

Daniëlle de Lang geplaatst op Nov 17, 2016 8:08 PM

Lieve Chris, een super fijne kraamtijd gehad dankzij u! U bent de zorgzaamste, deskundigste, liefste kraamverzorgster die er bestaat. U voelde meteen heel eigen. Wij hebben heel veel van u geleerd. Zonder u had ik borstvoeding opgegeven, maar met uw kennis, geduld en hulp is het toch gelukt!! Niet alleen op kraam gebied heeft u geholpen u was ook een luisterent oor voor alles. Dankbaar om u te mogen hebben leren kennen en dit is geen vaarwel want wij hebben u voor altijd in ons hart gesloten en zien u snel weer voor een gezellige lunch! Wij gaan u missen. U bent een prachtig mens, zo positief, mooi van binnen en van buiten. Heel veel liefs Daantje, Donny, ivey & Baby Levi xxx

Joran en Claartje Houtman geplaatst op Aug 12, 2016 7:11 PM

Een goed begin is het halve werk en een beter begin kunnen wij ons niet voorstellen!! Mary Poppins, Nanny McPhee en Jo Frost bij elkaar zouden nog niet aan Chris kunnen tippen :)! Dankzij Chris verloopt het borstvoeding geven nu probleemloos en hebben wij een lief en gelukkig babietje. De eerste dagen heeft zij van ons ouders gemaakt en zaten wij op een roze wolk. Het was dan ook moeilijk weer afscheid te moeten nemen. Wat ons betreft bleef ze nog veeeeel langer! Lieve Chris: dank je voor alles... toeval bestaat niet ;) dikke zoen van Joran, Bram en Claartje

Elisabeth geplaatst op May 25, 2016 5:26 PM

Wat waren wij gelukkig met Christien! Ze heeft ons geweldig geholpen. In de eerste dagen na de bevalling had mijn man verplichtingen in het buitenland. Christien was daarin een enorme steun. Ze is ontzettend lief, heel rustig, lactatiedeskundige, heeft alles in de gaten en.... ze kan fantastisch koken! Ook na de kraamweek heeft ze me nog geholpen met vragen. Haar beroep is overduidelijk haar roeping. Dankjewel, Christien!

Esther geplaatst op Dec 18, 2015 7:05 PM

Lieve Chris, ik wil helemaal niet dat je gaat! Wat een fijne week hebben we gehad. Mede dankzij jouw zie ik in hoe belangrijk een goede begeleiding is. En hoe kundig jij bent met borstvoeding, maar ook flexibel bent als ik anders wil. Steeds mij en Maxime voor op en wat goed is voor ons, een echt luisterend oor. Het is en was een roze wolk. Maxime, Quinten, Danny en ik zijn je heel erg dankbaar. Dat je nog maar heel veel mama's en baby's een onvergetelijke tijd mag geven! Liefs Esther

Noortje geplaatst op Dec 16, 2015 7:25 PM

Lieve Christien, we hebben al twee keer mogen genieten van jouw hulp tijdens onze kraamtijd. Dankzij jou is het ook deze keer weer gelukt om de borstvoeding succesvol op te starten en dat was super! Ik vind het knap dat je mensen zo goed aanvoelt en je eigen plekje in een gezin kunt vinden. Sterker nog; ook deze keer keek ik er weer erg tegenop dat jouw tijd bij ons er weer op zat! Heel erg bedankt voor je gezelligheid, kundige adviezen, betrokkenheid en het heerlijke eten :) Ralph, Noortje, Roos en Thom

Karlijn geplaatst op Nov 22, 2015 11:43 PM

Ik ken Christien vanuit mijn werk als verloskundige. Toen ik zelf zwanger was, hoefde ik geen moment te twijfelen... Ik hoopte dat Chris de kraamzorg zou kunnen doen. Bij mijn eerste zwangerschap was ik de hele kraamweek in het ziekenhuis, dus dit zou de eerste ervaring worden. EN WAT VOOR EEN!! we zijn zo ontzettend in de watten gelegd. Christien is heel kundig en daarnaast voelt het heel natuurlijk haar 8 dagen in je huis te hebben. Ik heb veel informatie en vertrouwen van haar gekregen, gezelligheid beleefd en hemels gegeten. Lieve, lieve Christien. Ik gun iedereen zo'n kanjer van een kraamzorg. Liefs Dennis, Karlijn, Viggo en Hidde.

Cindy geplaatst op Nov 22, 2015 3:18 AM

Lieve Christien, Mijn verloskundige bleef maar vragen of ik de kraamhulp al had geregeld......zo druk als ik in mijn hoofd altijd ben vergeet dat steeds! Ze kwam met jou, heb gekeken op je site en meteen gebeld! Wauw wat had ik meteen een goed en fijn gevoel bij jou! Op 9 november kwam onze Novan met een keizersnee ter wereld en op 12 november kwam je bij ons binnen! Jij verbaast over hoe ik al door t huis liep en meteen was er een klik en ik ben helemaal niet zo makkelijk met nieuwe mensen vertrouwen en alles.....dus dat zegt genoeg! Ik had veel hulp aan Dennis en mijn moeder dus kwam je niet de volle uren, maar wat hebben Dennis en ik veel aan jou gehad en nog mogen we met vragen bij jou komen! Milan onze oudste zoon was meteen gek van jou, dat merkte we aan alles! Jeetje nu al een aantal dagen zonder je en we hebben het hier in huis nog over je! Lieve Christien, bedankt voor alles, maar dan ook alles! Ik zal jou altijd aan iedereen aanraden! Geniet alsjeblieft nog van alles wat je doet, je houd van je werk dat ziet iedereen! Veel liefs Dennis, Cindy, Milan en Novan

Marjolijn&Klaas geplaatst op Nov 21, 2015 0:25 AM

Omdat mijn man niet zo tevreden was over de kraamzorg bij ons eerste kind besloten we toen ik zwanger werd van nummer 2 het anders aan te pakken. Via onze verloskundige kregen we jou aangeraden. Nadat ik op jouw website had rondgekeken nam ik contact met je op en waren we heel blij te horen dat je rond mijn uitgerekende datum nog plek had. Aan het eind van de zwangerschap verhuisden we, en gelukkig was jij bereid om voor ons net wat verder te reizen. Twee dagen voor de uitgerekende datum diende de bevalling zich in een rap tempo aan. Tijd om naar het ziekenhuis af te reizen was er niet en nog geen tien minuten nadat dat besloten was beviel ik in ons gloednieuwe huis van onze dochter. Jij kwam enkele minuten later in enige chaos binnen lopen. Ik herinner me nog jouw frisse en vrolijke uitstraling toen je aan mijn bed verscheen. Binnen no time was onze slaapkamer weer op orde en konden wij in alle rust van ons dochtertje genieten. De dagen daarop waren een feest. Omdat we nog midden in de verhuizing zaten was mijn man genoodzaakt om een en ander nog af te maken. Jij zorgde ervoor dat het stof dat vrij kwam bij het boren en zagen weer werd opgezogen en hij veel meters kon maken. Ons zoontje van 1.5 jaar was meteen fan van jou en vindt sinds de kraamtijd stofzuigen nog steeds 1 van de leukste huishoudelijke klusjes. 1 dag kon je er niet zijn en hebben we genoten van de warmte van Ruth. Lieve Christien, veel dank voor deze heerlijke en onbezorgde kraamtijd!

Daisy Massing geplaatst op Oct 26, 2015 11:35 PM

Super blij ben ik dat Christien voor de 3de keer bij ons kwam kramen,los van hoe deze kraam week ging was het weer fijn haar in huis te hebben. zij heeft ons weer bijgestaan in het huishouden en is super met de kinderen. Na een moeizame week heeft Christien aducaat gereageerd toen bleek dat ik niet stabiel was na het krijgen van een Ruggenprik. Zij heeft continu contact gehouden met de arts/ verloskundige hierover. pas toen zij merkte dat het de juiste kant opging kon zij loslaten. zelfs na de kraamperiode bleef zij zo af en toe nog contact houden om te vragen als het beter ging. Daarom dank hiervoor Fam Massing/Norden

Sanne geplaatst op Oct 26, 2015 8:32 PM

Lieve Christien, nog ontzettend bedankt voor je geweldige hulp tijdens die eerste, bijzondere dagen. Jij maakte het nog bijzonderder en gaf ons alle mogelijkheid om volop te genieten en bij te komen. Handige tips die je me toen gaf, o.a. met betrekking tot borstvoeding gebruik ik nog steeds! Ook broer Tobias is dol op je:), mede dankzij de heerlijke Surinaamse maaltijden die je voor ons maakte! Liefs

Antoinette, Robbert & Nanne geplaatst op Oct 26, 2015 2:52 AM

Wat was het een feest om Christien als kraamhulp te hebben! Niet alleen zijn wij gruwelijk verwend door Christien ook haar kennis en kunde - met name met betrekking tot de borstvoeding - was ontzettend fijn. We voelden ons werkelijk prins en prinses! Christien is de allerbeste!!

Heleen, Berend en Louise geplaatst op Oct 25, 2015 0:15 AM

Christine was geweldig!! Vanaf het allereerste moment heeft ze ons enorm geholpen, ze was heel erg lief met onze baby en haar pro-activiteit en behulpzaamheid met de borstvoeding gaf ons erg veel rust. Ze stelde alles op alles om te zorgen dat we snel in een goed ritme kwamen en daar zijn we haar nog steeds heel erg dankbaar voor. Zeer deskundig en bekwaam, we kunnen niet anders zeggen. Iedere ochtend werden we weer blij en enthousiast zodra ze binnenkwam en konden we alles met haar bespreken. Bovendien was het ook heel erg gezellig met Chris en heeft ze ons laten zien hoe je echte roti maakt (; Heel veel dank voor alles en heel veel liefs, Louise, Heleen en Berend

Anne geplaatst op Oct 24, 2015 1:47 AM

Lieve chris, mede dankzij jou hebben we een geweldige kraamtijd gehad!je bent ontzettend adequaat, behulpzaam en gezellig!en niet te vergeten de heerlijke roti!lfs,sander,anne,olivia en lara

Patty en Ras geplaatst op Oct 16, 2015 9:35 PM

Lieve Chris, Wat zijn wij blij geweest met jou als kraamzorg. Al die helse verhalen die je er altijd over hoort, maar jij was top! Zoveel van je geleerd, zo bleu als dat we (vooral ik haha) waren. Maar met een goed gevoel ging ik de tijd na de kraamzorg in. Wil je bedanken voor al je goede zorgen, tips en adviezen. Ik raad je aan iedereen aan!! Dikke kus Patty, Ras en Dani

Ramon en Roxanne geplaatst op Oct 15, 2015 3:18 PM

Christien was een geweldige hulp tijdens de kraamweek. Niet alleen was het gezellig, ze heeft onwijs goede tips gegeven en heerlijke roti gekookt. Hoewel wij geen eerdere ervaringen hebben durven wij te zeggen dat ze een topper is! Christien is een harde werker, deskundig, ervaren en een fijn mens om in je huis te hebben tijdens een intieme en persoonlijke periode. Bedankt voor een fijne kraamweek, Christien! :) Liefs, Ramon, Roxanne & Lysa Noé

Mounia geplaatst op Oct 15, 2015 2:09 AM

Lieve Christien, ik kan je niet vaak genoeg bedanken voor je hulp en steun in de kraamweek! Je hebt veel meer voor mij gedaan en voelde super goed aan wat ik nodig had. Je bent kundig en doet het werk met ziel en zaligheid. De tips en adviezen die wij van jou hebben gekregen hebben wij zeker wat aan gehad. Het liefst wilden wij jou bij ons houden zo vertrouwd voelde het. Kom gauw langs! Heel veel liefs Rameez, Jan Nasar en Mounia

Monique, Jip en Raf geplaatst op Oct 14, 2015 2:35 PM

Lieve Chris, bijna alweer een half jaar geleden, maar dank je wel voor je hulp na de geboorte van Raf. Je snelle aanwezigheid na de bevalling, je zorg en je heerlijke roti. Fijn dat je altijd zelf kwam, ook al moest je zo lange dagen maken.

Magreet, Mark & Sebas geplaatst op Sep 22, 2015 7:24 PM

Lieve Christien, ik kan niet anders zeggen dan dat we het heel jammer vinden dat we maar 3 middagen van je mochten leren. Door een ongelukkige start in het ziekenhuis was het zo fijn om jou nog 3 middagen thuis te hebben. Je hebt ons zoveel handige trucjes geleerd en je ontfermde je meteen over 'gekke' plekjes bij Sebas. Jij bent echt geboren om dit vak uit te oefenen. Je straalt zoveel rust en liefde uit in wat je doet. Mocht er een tweede komen dan bel ik je gelijk en gaan we voor een volledige kraamweek ;-). En wat was de roti lekker! Nogmaals bedankt voor alles. Liefs Magreet, Mark & Sebas

Mischa Verwoert geplaatst op Aug 27, 2015 1:10 AM

Liefste Chris, ik mis je! Alles wat je kraamgezinnen hier over je schrijven is waar en meer dan dat. Wat geweldig om te lezen dat iedereen jouw hulp, zorg, professionaliteit en aanwezigheid als mens zo positief heeft ervaren...hoe kan het ook anders, je bent een topper, een vakvrouw die haar liefde voor moeder, vader en baby niet onder stoelen of tafels steekt. Werkelijk voor alles zorg jij! Op het gebied van borstvoeding heb jij er ook alles aan gedaan om het voor ons te laten werken. Ik heb me ongelofelijk prettig gevoeld bij jou. Dankjewel dat je er was, je bent onvergetelijk fantastisch! Dikste kussen, Mischa, Rogier, Lente & Liv <3

Dionne geplaatst op Aug 25, 2015 5:30 PM

Lieve Chris, bedankt voor de geweldige kraamweek! Wat hebben we genoten van jou aanwezigheid. Dankzij jou kennis en kunde dronk Boaz binnen 2 dagen weer aan de borst. Zonder jou was dit nooit gelukt! En wat hebben we genoten van jou heerlijke surinaamse gerechten. We missen je nog elke dag! Veel liefs, Dionne, Gert-Jan & Boaz

Henrieke, Mike, Noor en Julie geplaatst op Aug 19, 2015 7:18 PM

Wat een geweldige en lieve kraamverzorgster is Christien! Ze heeft onze kraamweek onvergetelijk gemaakt. Met haar kennis van zaken (onder meer over borstvoedingsperikelen) en haar liefdevolle zorg voor ons hele gezin hebben we echt genoten van haar aanwezigheid. De kraamtijd had wel een week langer mogen duren. Wat een verschil met de kraamzorg die we van een groot bureau hadden, een jaar geleden. Christien is een echte vakvrouw, enorm enthousiast over haar vak en heel prettig in de omgang. Een hele lieve vrouw! We gunnen ieder gezin zo'n kraamverzorgster!

Mimi, Jean-marc en Amélie geplaatst op Jul 16, 2015 11:58 PM

Lieve Chris, waar waren we geweest zonder jou!!! Een rots in de branding, onze steun en toeverlaat...Niks was te gek voor jou. Je liefde, je deskundigheid en het vertrouwen waarmee je ons hebt benaderd hebben er voor gezorgd dat we ons heel veilig voelde en we alle ruimte hadden om ons te verbinden met Amélie en haar zo de best mogelijke start te geven. Wat ben je een mooi en bijzonder mens, een geschenk uit de hemel en ik gun iedereen iemand zoals jij tijdens de kraamweek! Je hebt een heel warm plekje in ons hart, dank voor alles....Kus van Jean-marc, Amélie en mij. Liefs Mimi

Nienke geplaatst op Jul 9, 2015 3:05 PM

Waar moet ik beginnen? Je kwam, zag en liet ons overwinnen! Het was geweldig de spannende begintijd met jou te kunnen delen. Je nam het hele huis over waardoor wij ons konden richten op het wonderschone jongetje dat ons leven binnen was gerold. Zoals ik tegen je zei op de laatste dag toen je -helaas- wegging: "Ik voelde me tegelijkertijd moeder en kind." Moeder van mijn zoon en kind van jou, met zoveel liefde en zorg ging je met me om. Niets was te gek, raar of ongemakkelijk, iets wat enorm belangrijk is als je na je bevalling ietwat gehavend en vooral kwetsbaar bent. Je was tevens de rots in de borstvoedingbranding, zonder dat ik het gevoel had te 'moeten'. Ook hielp je Peter enorm, hij werd helemaal betrokken bij de eerste stappen en heeft dan ook veel aan jou gehad. Wij wensen iedereen zo'n fijne kraamzorg, Vive la Christien! Alle liefs Peter, Nienke & Saul

Suze geplaatst op Jun 24, 2015 8:29 PM

Lieve Christien, wat was het heerlijk om jou in huis te hebben na de geboorte van Linde! Vanaf het moment dat je binnen kwam met je lieve lach en open gezicht wist je wat je te doen stond en hebben wij geen één keer hoeven vragen om iets te doen, je voelt alles precies goed aan en weet van aanpakken. Dankzij jou hebben wij een top start gehad, dankjewel! Liefs, Ronald, Suze, Fenna en Linde

Suze geplaatst op Jun 23, 2015 5:09 PM

Lieve Christien, we missen je hoor! Wat een topper ben jij, zo fantastisch als je ons hebt geholpen met werkelijk alles in de kraamweek! Niets is jou teveel en wat is het fijn dat we je eigenlijk niks hoefden te vragen, jij denkt vooruit en ziet alles wat er moet gebeuren zelf. Veel liefs Ronald, Suze, Fenna en Linde

Lonneke geplaatst op May 29, 2015 8:35 PM

Lieve Christien, wat ben jij een topper! Je brengt zoveel sfeer, rust, gezelligheid in huis. Je bent super kundig en hebt ons vele adviezen gegeven. Zo fijn om iemand als jij in huis hebben. Dankzij jou kennis en kunde (tongriempje ��) is het gelukt om Julotte goed aan de voeding te krijgen. Wat ook ontzettend fijn is, is dat we je altijd konden bereiken voor vragen als je niet bij ons thuis was. Zo'n hulplijn is goud waard! We gawan je roti, het blinkende huis, maar vooral jou missen. Heel erg bedankt! Liefs Maarten, Lonneke en Julotte.

Marije Braber geplaatst op May 20, 2015 10:50 PM

Lieve Christien, wat heb ik me veilig en gesteund gevoeld. En je hebt me als een prinses behandeld. Ik ben je eeuwig dankbaar ervoor. Dit was mijn tweede kindje en ik ben trots op ons resultaat wbt de borstvoeding. Dat was bij mijn eerste wel even anders gelopen. Nu heb ik genoeg melk en ben op de goede weg en Riven is lekker aangekomen. Super informatie en begeleiding en lieve zorg voor mij en mijn kindje en mijn man en mijn oudste (en mijn huis!). Dank dank dank, je bent een engel! Kus van Marije, Chris, Eden en Riven Zegers

Fenne, Geertje en Rob Jan geplaatst op May 18, 2015 10:39 PM

Lieve Cathy Doran! Wat een geluk hadden we dat jij ons kwam helpen in de eerste week van Fenne. Ik zag er eerlijk gezegd een beetje tegen op, maar vanaf het moment dat je ons huis binnen stapte was het heerlijk dat je er was. Je zorgde zo goed voor Fenne en voor mij, bracht structuur aan, zorgde er voor dat ons huis er steeds maar gezellig en schoon uit bleef zien. En ook heel belangrijk, je weet zo ontzettend veel! Je hebt ons geweldig goed geïnformeerd! Vooraf denk je best wat te weten, maar op het moment heb je soms geen idee. Jij vertelde steeds wat we konden verwachten en het kwam altijd uit! Cathy, ontzettend bedankt! Ik hoop van harte dat als Fenne nog een broertje of zusje krijgt, jij weer wilt komen. Veel liefs van Fenne, Geertje en Rob Jan

Carlinke Jansen geplaatst op May 11, 2015 2:45 PM

Lieve Christien, wat ben jij een topvrouw! Na twee keer een 'standaard' kraamvrouw via een kraambureau gehad te hebben, wilde we voor ons derde kindje eindelijk een echt goede en enthousiaste kraamvrouw. Jij hebt al onze verwachtingen overtroffen. Je bent allereerst een echte vakvrouw, de kraamweek heeft geen geheimen voor jou. Ook op het gebied van borstvoeding ben je erg kundig en daar waar je denkt extra hulp nodig te hebben, schakel jij je netwerk in van specialisten. Ondanks dat je dit vak al jaren doet en lange dagen maakt, blijf je 100% enthousiast. Dit is overduidelijk jouw roeping! Ik raad iedereen die ik ken aan om jou als kraamvrouw te vragen. Voor het eerst hadden mijn man en ik geen enkel probleem met een 'onbekend' persoon in ons huis. We genoten er juist van als jij er was. Dankjewel voor je enthousiasme, deskundigheid en liefde. Je staat in ons geheugen gegrift! Veel liefs, Marco, Carlinke, Yentl, Puk & Ciske!

Lieke geplaatst op May 11, 2015 0:01 AM

Lieve Chris, dank voor je lieve zorg! We hebben genoten van je gezelligheid, warmte, het strak gestreken beddengoed, de overheerlijke roti en soto ajam! Kus van Bas, Vik en mij. Liefs Lieke

Inge geplaatst op Apr 29, 2015 7:06 PM

Lieve Chris, fijn dat je er weer was in de kraamweek! Onmisbaar, met name bij de borstvoedingsperikelen. Dank voor alles! Liefs Inge, Michiel, Viggo en Isabel

Cyanne, Michiel en Mason geplaatst op Apr 26, 2015 11:56 PM

Lieve Chis, je bent een geschenk uit de hemel. Na een zware bevalling was ik zo blij dat je er was. Je hebt ons zoveel geleerd en je aanwezigheid was fijn. We hebben veel gelachen en het zo gezellig gehad. Je bent professioneel, lief, zorgzaam, gezellig, en nog zoveel meer. Een heel mooi mens! Ook wij zijn echt van je gaan houden en ik had me geen betere kraamzorg kunnen wensen!! Tante Chris, Mason mist je hoor! En wij ook! Veel liefs

Abel, Bart, Clara en Dide geplaatst op Apr 22, 2015 3:25 PM

Lieve Christien, Wat hebben wij een heerlijke kraamweek gehad dankzij jou! Je hebt ons helemaal verwend met je goede zorgen, je positieve energie en heerlijke Surinaamse maaltijden. Je was zo lief met de kinderen: ons pasgeboren zoontje was helemaal rustig en relaxt in jouw handen en ons dochtertje kwam graag met je kletsen en samen boekjes lezen. Ook erg fijn dat je zoveel van borstvoeding af wist. In het begin ging het voeden niet zo gemakkelijk, maar na jouw hulp en adviezen hebben we inmiddels een heel tevreden mannetje die het erg goed doet op mama’s melk. Bedankt voor alles!

Jax Loesje en Cliffton geplaatst op Apr 14, 2015 7:41 PM

Liefste lieverd. Ik ben stiekem van je gaan houden. Na een zware bevalling stond er een engeltje op mijn stoep die er voor heeft gezorgd dat ik nu de beste mama ben en ik kan gewoon borstvoeding geven, en hoe :). Ik ben zo trots hoe we gegroeid zijn. Ik had me geen betere kraamtijd kunnen wensen. Je bent net weg maar we missen je nu al. Heelveel liefde voor jou van Jax Loesje en Cliffton

Willem, Bart en Marianne geplaatst op Apr 14, 2015 3:22 PM

Lieve Christien, We zijn ontzettend dankbaar voor de tijd die je bij ons hebt doorgebracht. Dankzij jou een hele goede start! Je voelt precies aan waar je nodig bent en bent een baken van rust in de roerige eerste week van een nieuw leven. Nogmaals een superstart dankzij jou! Veel liefs, Willem, Marianne en Bart

hugo, eveline en carel geplaatst op Feb 4, 2015 2:08 PM

lieve Christien! We missen je nog steeds! Ondertussen alweer ruim 2 maanden geleden dat je elke dag bij ons was en onze zoon Hugo voor het eerst verliefd werd... op jou! Je voelde mij als kraamvrouw precies aan en dat terwijl ik mezelf soms niet eens herkende door alle hormonen... Je bent de kraamzorg die je iedereen zou gunnen! Heel veel liefsXX!

Ole, Ruben en Wike geplaatst op Jan 27, 2015 1:39 PM

Lieve Christien, Inmiddels is onze zoon al bijna drie maanden oud, maar we denken nog heel vaak aan je (ik denk dat hij over een paar jaar gaat vragen wie toch die 'tante Chris' is waar wij het zo vaak over hebben :D ) Wat hebben we genoten van je prettige hulp! We vonden de kraamweek best heel pittig, vooral de voeding die nog niet zo soepel liep, ons mannetje die hier en daar geholpen moest worden en de kraamkwalen die voorbij kwamen. Je was steeds heel kordaat in je aanpak en tegelijkertijd oneindig geduldig. Precies wat we nodig hadden. We hebben veel gepraat en ook veel gelachen. En wat heb je ons veel geleerd! Je wist ons goed te helpen en ondertussen het huis op orde te houden én heerlijk (!) te koken. Hoe je het allemaal voor elkaar krijgt weet ik niet, maar het was fantastisch! Nogmaals heel erg bedankt voor alles, je bent een engel! Liefs, Ole, Ruben en Wike